S K O R P I O N S O L A R

Underbara bästa dag!

Publicerad 2016-01-31 20:11:59 i Graviditet,

Finns det något bättre än dagar ute i skog och mark med fina rara kamrater, körv, kaffe och sol? I love it! 

Kanonsöndag som började med frukost och gos i soffan! Hedvig fick första gången äta "bitar" helt själv. Lite bröd lite banan osv på en egen tallrik. Geggigt med roligt och smaskens tyckte fröken ☺️efter massa packning osv som väl är enda jobbiga saken med utflykter (allt som måste fixas innan en kommer iväg) så var vi påväg, och en viss skrutt somnade direkt i bilen! Goooooosnär vi väl kom fram insåg vi att vi glömt tändare, allihopa! Ha! Hur göra eld då? Jo, vi fick låna en glödande vedpinne av något gäng som satt och grillade hahaha. Så den bar Oskar hela vägen till placet vi valde och tammetusan nog fick "vi" (jag var inte inblandad) ihop en eld av det!😂🙈
här kommer fler bilder från dagen
Selfie yao Blackwhitesoft yo smile happy Yo-Yo yolo
Sjukt rolig dag, kaos! När väl korven grillades skulle alla hjälpa till, alla peta och fixa, dressing överallt, någon håller i någons annans barn, ska samtidigt äta korv, samtidigt som någon annan slickar upp mat barnet spillt, samtidigt som någon annan bränner sin korv, samtidigt som en hund springer iväg med kåsor och vantar, samtidigt som bara allt kaosade och hetsade! Haha! När väl all mat var uppäten började var och en roa sig själv, någon söver barn, någon hugger med yxa, någon skjutsar ett annat barn i pulka, någon annan skuttar runt, osv osv osv, efteråt infann sig världens bästa lugn, i väntan på kaffet. Alla tysta. Alla väl medvetna om vilket härligt rus som snart kommer glida genom kroppen tack vare första klunken käff. Fin dag! Puss

Uppdate

Publicerad 2016-01-29 19:45:13 i Graviditet,

Idag landade Hedvigs nya badbraxor i brevlådan. Dock blev jag osäker hur skyddande dom egentligen är, mja det återstår väl att se 🙈😂och imorse åt vi världens go-lyx-frulle, fredag och allt! Bananplättar! Wow!igår hade vi världens bästa dag, både jag och H. Älskar när det finns saker som roar mor som dotter; gårdagens aktivitet tex. Åkte först till Lisa och hennes dotter tillsammans med Lena och hennes dotter, på plats var även Jossan med sin bebis i magen och Johan, Lisas sambo! Vi chix hinkade kaffe, tryckte godis och kaka, barnen lekte och busade, vi snackade förlossning och svarade likt en panel på frågor Jossan som snart ska föda hade. Alltså shit vad jag älskar att minnas tillbaka på tiden som höggravid, och på förlossningsdagen. Så jävla wow alltså! Längtar till nästa gång! Känns så kul att Jossan och flera andra av mina nära vänner snart ska få vara med om en egen alldeles unik förlossning. Hmm spårar iväg, var va jag?! Jo, vi snackade loss och hade världsbäst dag vuxna som barn. Efter det vandrade jag och Lena med våra döttrar sovandes i vagnarna till nästa tjej-häng. Matilda bjöd på hemmagjord pizza och där var även Frida, Marlene och Ellen. Ahhhh vad najs! Kidsen latjade på sina plädar och vi andra snackade ikapp och slevade pizza! Ibland går liksom bara veckorna en efter en utan något större häng såhär, jag nästan förtränger hur schysst det är. Och så kommer dagen som igår då en tar ikapp och träffar flera snäckor och gud så fantastiskt roligt det kan vara! Det behövs! Girls girls girls! Sedan jag blev mamma är det dessutom så jäkla (!) roligt att dejta andra mammor. Plötsligt lever en liksom i en helt ny värld och att ventilera, dela tankar, erfarenheter och åsikter med någon i samma situation är så jäkla kul! Kaffe har dessutom blivit någon form av megadrog för mig och att det alltid ingår i dessa häng gör ju inte saken sämre 😅👍 Jo gårdagen var YES och denna dag var också YES. Hann dejta två av mina tre systrar vid olika tillfällen och blev bjuden på lunch av den ena och semla av den andra. Älskar att vara fattig lillasyster ibland 😎🙈
Systerdotter Ingeborg tycker kusin Hedvig e lite tokiiiig som vill ta ekorrn från tröjan☺️❤️
Hedvig har förresten börjat med något crazy och det är att lägga saker för ansiktet sedan sprattla med benen och vifta på armarna. Hon gör det DIREKT hon får chansen. Haha! Så sjukt. Sedan tar hon bort saken för fejset efter lagom lång tid gått haha.... Herregud. (Tror jag berättat om detta i ett tidigare inlägg!) Idag fick hennes socke agera lämplig kandidat för den udda leken. Jag bytte blöja på tösen och böjde mig ner för att plocka upp något, nästa sek såg hon ut såhär bustroll!!!
Nu sover kiddo och jag och sambo ska ha något form av fredagsmys, trots att båda är dödens trötta 🙈 Ligga å fisa i soffan är också fredagsmys!
Smoothie för stora och små

Publicerad 2016-01-28 08:25:27 i Graviditet,

Alltså ja, till att börja med. Denna flaska (bild nedan) äger. Det är inte den Hedvig är van att äta ur och den har en annan nappform än hennes vanliga flaska då denna på bilden är lite rundare och hårdare. Det är svårare för henne att få ut vätskan ur denna! Det är toppen, den nyttjar jag tex när jag måste duscha och Hedvig måste roas med något på skötbordet. Då får hon den flaskan med lite vatten i att latja med! = unge länge road.

Och nu imorse åt hon bröstmjölk till "frukost" och nu då jag ska äta frukost så gjorde jag smoothie till både H och mig själv. Perfekt, fylla flaskan med smoothie och ungen är road samtidigt som hon får i sig smarrigheter samtidigt som jag kan äta utan ett barn som också vill ha. Hon älskar nämligen att äta! Direkt vi äter vill hon också äta! Så mja, bra lösning.
Blir dock så ledsen för vi köpte hem klämmispåsar som är tomma. Alltså som en själv ska fylla! Och dessa har bara försvunnit spårlöst?! Kan ej hitta dom! Jag som var så uuuuberpepp på göra egna klämmisar i dom till H! 

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela