S K O R P I O N S O L A R

Äntligen!!!!

Publicerad 2016-03-29 19:42:08 i Graviditet,


Nu har jag framkallat alla Hedvig-bilder jag planerat och påbörjat den stora fina boken hon ska få! (Fick av några vänner i present, så kul!) Älskar älskar älskar detta!!!!

Hedvig

Publicerad 2016-03-28 08:56:10 i Graviditet,

Hedvig Hedvig Hedvig. Vår lilla stråle som blir allt snabbare i krypet och som under senaste veckan utvecklat en något bestämd sida! Ahhhh skrattar nästan ihjäl mig inombords då hon tar fram sin arga röst (låter typ som ett lejon haha) och uttrycker känslan i kroppsrörelser. Detta sker tex när (inte alltid men ibland):
- vi lyfter upp henne för att byta blöja 
- hon försöker dela en pappersbit som inte "ger med sig" (hon älskar att dela toapapper i tusen bitar)
- när vi förflyttar henne från matstolen till tvättstället (om Hedvig fick bestämma vore livet en enda stor obegränsad buffé, så när maten är slut blir hon aldrig riktigt supernöjd än hur mätt hon är😂✌️) 
- när vi tar av henne något olämpligt hon lyckats få tag på.

Det är minst sagt häftigt att se hur en liten människa utvecklas och uttrycker sig allt mer med hela kroppen som verktyg. Är glad att hon har lite jävlaranama i sig!👍🎈Bästa sakerna att göra just nu:
- riva ut böcker från bokhyllan 
- krypa under bordet 
- kika genom saker likt glasögon
- dra i sladdar
- leka med alla vuxenskor
- riva sönder toapapper
- riva i tidningar
- äta 
- öppna lådan med plastpåsar och riva ut allt (öppna allt hon kan är drömmen)
- leka inne i badrummet 
- rida på pärs axlar och bli jagad av mig

Nu sover barnet och sambon och jag har egentid med gofrulle och en ny serie syster K tipsat om då hon hörde mina önskemål på typ av serie, The FostersPåsk hos syster Malin

Publicerad 2016-03-26 21:43:21 i Graviditet,

Ja då var påsken avklarad, lite så japp typ! Nästan. Vi var som jag tidigare skrivit hos min syster i fredags och knäppte en hel drös bilder då. Till att börja med; världsväder! Yes!!!!medan vissa arbetade i hagen var andra (jag och H) ute på somna-nu-promenad Efter det väntade fullt ös i backen. Har ju en hög syskonbarn så självklart stod lek på schemat hela dagen lång mer eller mindre Ja, som ni ser bor de idylliskt. En backe just intill gården, och stall med hästar på andra sidan, och så älven, grillstuga, allt. Rubbet. WowHästarna fick också hänga och fira påsk ett tag, var ju tvugna att testa nya sadlarna! Yeyyymor och dotter i galoppen (människorna alltså haha)sedan försökte jag ta en härlig bild på mamma med alla sina barnbarn (förutom ett som vid detta tillfälle var ute på ridtur)mja, glada för inget? Nä skulle inte tro det! Krävs en väl erfaren entertainer för att lyckas få en hel hög kids så glada som på bilden hahaha. Behing the scenes🤗syster Malin yill vänster som blev 39 i veckan, syster Kajsa till höger och lillpluttan i mitten. Syster Linda fattas på bilden, och extrasystern Andrea! Ps lägg inte märke till pepparn jag odlat på tanden! Okej?efter massa mat och sånt blev det dags för dagen höjdpunkt!!! PÅSKGORILLAN!!!!! Som tradition i vår familj har vi år för år haft en påskgorilla som kommer med alla ägg, skräckblandad förtjusning hos stora som små! Ah!:) var kunde den vara denna gång?! Vad skulle han hitta på? Ingen visste.. Plötsligt hörde alla ett ljud långt borta!! Oh no! Oh yes!!!??? Det var gorillan som kom skuttandes???? fram. Ah! Och ägg han gömt fulla lilla skogen! Barnen letade och blev överglada som en blir över ägg
Och Hedvig som för första gången fick träffa gorillan var huuur pepp som helst! Yey! 

En bra påsk med andra ord!☺️ idag gjorde jag asgod smoothie och lite gött pålägg till mackor, fikamysa för att därefter ta oss ut på en dagstur jag hedvjg och Pär! Mysigt! 
Hedvig somnade så Pär passade på att roa sig själv med att tälja något jävulskt snyggtMysig dag! Godnatt!!!!

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela