S K O R P I O N S O L A R

En sån dag!

Publicerad 2016-02-28 20:15:26 i Graviditet,

Idag har jag och Hedvig haft en "sån dag". Med andra ord en sån där megabra söndag med släkt och vänner, bakverk, "nya" leksaker i form av skålar av alla dess slag (min hjälpreda då jag bakade sockerkaka), första gången jag bakar på länge och yeeees vad kul. Har glömt hur mycket jag älskar att baka, men kom på nu Ha! Middag på fik och promenad i solnedgång, bara allt så himla härligt och bra. Hej snäckan! Vi gick till och med till soprummet tillsammans och det var minsann skitkul tyckte Hedvig. Åka sele utomhus är wow hjälpredanyes!!!!golunch är också yes!!!jag tänker yeeeees fotade ej vårt finfrämmen i form av farmor till Hedvig, hennes karl samt fastra och kusinerna! Men fotade vicky med strålade leendet och solnedgången, långtifrån lika magiskt som irl. Lovar!!!!mina vänner polo1 polo2 och polo3 väntar på middag, varför sa de inte att det var dresscode? Snacka om att känna sig som ett svart får i sticketröjan.... :( kuuul! Gustav har jag känt sedan högstadiet och vicky och jag pluggade förskollärare ihop, en gotlänning som jag numera även är kollega med! ❤️Första gången Hedvig riktigt träffade Gustav var på Ica, då blev hon hysteriskt ledsen. Idag var det andra bullar, hon till och med lutade huvudet mot honom. BFF som Gustav själv uttrycker på sin instagram. Jag köper det! 

Nu sover mitt (och lite pärs) barn och jag väntar på att herr Sandström (Pär ssså) ska komma hem från sin weekend i fjällen! Han kommer NU!!!!! ❤️❤️❤️❤️

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela