S K O R P I O N S O L A R

UNDERBART

Publicerad 2015-10-31 10:58:20 i Graviditet,

Lördag, underbara dag! Vad lite sömn kan göra underverk för välmåendet. Hedvig valde inatt att äta först vid 22, sedan somna om, sedan vakna nästa vända 02:30 (omg och inte en gång i timmen som blivit rutin annars), käka, ny blöja, somna om. Vaknade 04.30, fick nappen och hålla handen; somna om utan problem, vakna nästa gång vid 06.30, fick mat och tog INTE morgon som jag trodde hon skulle, utan.... Somnade om! Till kl 08.00 och då vaknade båda utvilade och på tipptopphumör😀😀😀😀😀

Så sedan har hon lekt lite i sin matstol, smakat en tesked banan (känns så snålt att bara få ge en tesked haha) busat, kramats och bajsat. Livet är hårt som bebis... Jag och min sambo snackade om det igår; vilken lyx att vara bebis för en dag... Vakna hungrig, gråta lite, få en pizza serverad i sängen, somna om, bajsa lite i sömnen, vakna utan att ens veta att en bajsat eller att någon snäll själ tagit bort skiten. Få rena nya kläder för dagen påtaget, lyssna på någon som sjunger för en, bli road direkt en gråter lite, alltid uppmärksamhet när en ber om det, och det allra bästa för min sambo som hatar att handla ; kunna sova liggandes inbäddad i en vagn under hela Ica-besöket och få skjuts hem inbäddad i vagnen ute i friska luften, gnöla lite; få sitta upp i vagnen och se alla härligheter till färger, komma hem, slippa plocka upp varorna, bli badad osv osv osv. Ja men fatta! Slippa tänka för en dag. Bara få och få och få 😀 haha. Fast då insåg vi andra jobbigheter som att gråta, få nappen, få magmassage och gud vet allt UTOM att just bli kliad på axeln där det kliar som mest men som jag som bebis inte kan uttrycka. Nä, bebis har vi alla vart en gång i tiden minsann och det är nog ganska skönt att va vuxen ibland å. Få bestämma!!! (Fast nja inte i dagsläget, då chefar Hedvig rätt mycket med sina behov 😅)

Hur som haver. Nu åker vi tåg mot Vännäs där min far med sambo bor. Är någon halloweenmarknad men åker mest dit för att socialisera. Första gången fröken H åker tåg :) spännande.... Not. Hon ba söv! 

Ha en fin lördag, det ska vi! Vädret är strålande och trots att jag ej fått i mig kaffe än så är allt prima! Wowowow!
Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela