S K O R P I O N S O L A R

Levererande dagar

Publicerad 2016-06-27 14:35:35 i Vardag, Ätbart, Äventyr,

Hej bloggen! Dött har det minst sagt varit här, men nu är jag tillbaka. Ha! Får mina rus av att skriva, vilka uppstår när jag har lugn och ro. Senaste dagarna har som ni därför kan gissa inte varit så stillsamma! Haft vänner på besök här i Tärna en vecka. Vi är ett ganska stort sammansvetsat gäng som styr middagar, grill och megakul häng titt som tätt, och denna gång valde vi att fira midsommar ihop. Så 2/3 av gänget hyrde stugor på campingen nedanför där vi bor och resten bodde antingen hos oss eller i husvagn på vår parkering. Så jäkla roliga dagar vi haft alltså! Ätit gott hela tiden, luncher middagar osv, och att liksom bo så fantastiskt nära varandra i några dagar och bara äventyra och göra saker alla älskar har varit helt oslagbart kul. Har såklart varit tröttare än någonsin då jag varit vaken ovanligt länge och ändå hanterat en onge om nätterna och stigit upp med en onge tidiga mornar, men det har varit så jäkla värt det! 
Midsommar var också sådär på pricken som en vill ha det. Började dagen med en rejäl fotbollsmatch tex, där alla fick flåsa och droppa svett, knuffas, skrika och lubba, missa bollen, skjuta på tok för långt, snacka taktik, känna tävlingskänslorna rusa och allt vad det innebär. Skiiiitkul!!!! Sedan fortsatte dagen med femkamp och mat och kransar och stång och sång och allt allt allt. Dagarna innan och efter midsommar har också varit helt galna med vandring, strålande väder, biltur till magiskt Norge osv. 

Och nudå. Nu sitter jag här, ensam i lägenheten, ute droppar regnet, campingen ekar och tystnaden är nästan obehaglig. Konstig kontrast. Ett som är säkert är att jag älskar levnadsglada äventyrare till människor; alla mina fina jag haft på besök. Det ger så jäkla mycket att hänga med dom! Samtidigt som det känns extremt tomt just i detta nu, så är jag så full av varma glada energigivande känslor från senaste veckan. Här kommer några bilder (tog verkligen nästan inga foton alls för å va jag)
Här ovan lite bilder från midsommarafton
Här ovan vandringen dagen efter midsommar. Alla tog sig en tur och möttes upp, njöt av sol, fika och kaffe, splittrades sedan upp och gjorde det alla kände för så jag och Hedda hamnade på en egen liten vandring, plockade blommor osv, verkligen mysigt!Här ovan några från vår trip till Norge. Cirka 16 mil från Tärnaby finns denna magiska plats i Norge. Lovely! 

Har även fler fina bilder från vår vandring upp på laxfjället men dom får ni inte se, ha haaaaaaa. Nu ska jag hinka lite islatte och städa, barnet sover och sambon är på jobb! Ambulans-Pär som fick larm mitt i lunchen här hemma :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela