S K O R P I O N S O L A R

UNDERBART

Publicerad 2015-10-31 10:58:20 i Graviditet,

Lördag, underbara dag! Vad lite sömn kan göra underverk för välmåendet. Hedvig valde inatt att äta först vid 22, sedan somna om, sedan vakna nästa vända 02:30 (omg och inte en gång i timmen som blivit rutin annars), käka, ny blöja, somna om. Vaknade 04.30, fick nappen och hålla handen; somna om utan problem, vakna nästa gång vid 06.30, fick mat och tog INTE morgon som jag trodde hon skulle, utan.... Somnade om! Till kl 08.00 och då vaknade båda utvilade och på tipptopphumör😀😀😀😀😀

Så sedan har hon lekt lite i sin matstol, smakat en tesked banan (känns så snålt att bara få ge en tesked haha) busat, kramats och bajsat. Livet är hårt som bebis... Jag och min sambo snackade om det igår; vilken lyx att vara bebis för en dag... Vakna hungrig, gråta lite, få en pizza serverad i sängen, somna om, bajsa lite i sömnen, vakna utan att ens veta att en bajsat eller att någon snäll själ tagit bort skiten. Få rena nya kläder för dagen påtaget, lyssna på någon som sjunger för en, bli road direkt en gråter lite, alltid uppmärksamhet när en ber om det, och det allra bästa för min sambo som hatar att handla ; kunna sova liggandes inbäddad i en vagn under hela Ica-besöket och få skjuts hem inbäddad i vagnen ute i friska luften, gnöla lite; få sitta upp i vagnen och se alla härligheter till färger, komma hem, slippa plocka upp varorna, bli badad osv osv osv. Ja men fatta! Slippa tänka för en dag. Bara få och få och få 😀 haha. Fast då insåg vi andra jobbigheter som att gråta, få nappen, få magmassage och gud vet allt UTOM att just bli kliad på axeln där det kliar som mest men som jag som bebis inte kan uttrycka. Nä, bebis har vi alla vart en gång i tiden minsann och det är nog ganska skönt att va vuxen ibland å. Få bestämma!!! (Fast nja inte i dagsläget, då chefar Hedvig rätt mycket med sina behov 😅)

Hur som haver. Nu åker vi tåg mot Vännäs där min far med sambo bor. Är någon halloweenmarknad men åker mest dit för att socialisera. Första gången fröken H åker tåg :) spännande.... Not. Hon ba söv! 

Ha en fin lördag, det ska vi! Vädret är strålande och trots att jag ej fått i mig kaffe än så är allt prima! Wowowow!
Babysitter

Publicerad 2015-10-30 15:48:38 i Graviditet,När 75%-ska-vara-inlämnat-dagen närmar sig blir det lite stressigt för fröken Sandström (pekar på mig själv) och då är det toppen med den stora tjocka släkten som gärna slåss om att få vara med Hedvig en stund. Idag fick min syster Linda och hennes dotter Isabelle och så min syster Malins dotter Vilja vara med lilla H. Hon verkar ha haft det hur mysigt som helst, hurra för att jag och Pär har sådan stor familj! Kärlek till er. 

Mat gör mig glad

Publicerad 2015-10-29 20:17:28 i Graviditet,

Hej! Hjälp mig! Jag är så fruktansvärt less på att alltid äta samma. Jag älskar att laga mat men sista månaderna har det blivit så fantasilöst när vi handlat. Aldrig riktigt orka tänka kreativt och aldrig heller hunnit planera särskilt! Men! Nu är det dags för förändring! Har köpt en receptbok som är alldeles tom, men den ska minsann fyllas på nu med er hjälp! Bjussa på era bästa recept, goda som billiga som dyra, lättlagat som hundra år senare-lagat, nyttigt som onyttigt! ALLT! 

Ps. Jag är "vegetarian" (äter fisk) men låt inte det hindra er, är det kött i rätterna ni tipsar om kan jag utan problem bara hitta en motsvarighet som är vegetarisk! ( ex kyckling-> quornfilé ) 

👌👌👌👌👌

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela