S K O R P I O N S O L A R

Börjar vänja mig

Publicerad 2014-09-30 19:44:58 i Första trimestern, Graviditet,

Hej hallå. Jag börjar sakta men säkert vänja mig vid kroppen som ger mig känsla av mensvärk titt som tätt. Känslan är dock fantastisk vilket inte den riktiga mensvärkkänslan är, det är ju trots allt en bebis som växer:) och inte vilken som helst, min och Pärs baby. Galen tanke som får mig att le och bli varm. 

Jag lever livet iprincip som vanligt och kan slappna av nu till skillnad från första veckan då jag på något konstigt vänster pga nervositet och pirr ständigt gick och spände magen vilket kändes helt galet. Bebisen är fortfarande kvar, kroppen förändras var dag och jag är överlycklig. Lilla människa vad vi tycker om dig redan, vår guldklimp. 

Första positiva testet

Publicerad 2014-09-24 16:00:33 i Första trimestern, Graviditet,

Såhär extremt svagt var mitt första test,
Som gav mig rus och klappningar att hälften vore nog! ❤️  Detta var dessutom en väldigt lyckad bild där det syntes bra tyckte jag, ha! Ni som inte vet, det längst till höger är ett streck som dyker upp oavsett, sedan det svaga lite åt vänster betyder att jag är gravid, testet är positivt. Det ni därefter ser mer till vänster ser också ut som streck på bilden men det är bara skugga och att det är annat material på stickan.

Total lycka! Förstår fortfarande inte. Längtar till magen växer:) 

Älskar när det känns något där inne i magen och hur tunga mina bröst blir dag för dag. Märker även att mitt humör är lika "bra" som dagen innan mens, härliga tider, och värre ska det väl bli. Lättirriterad (tex nu då jag skriver och mobilen stavar om hela tiden, sjukt jävla frustrerande!!!!!) och grinig, haha! 

Problem som problematiserar vardagen: Jag sover skitdåligt på nätterna och är helt slut på dagarna. 

Jag är ändå glad och nöjd, alla problem är så varmt välkomna för anledningen att dom finns är just tack vare det bästa som hänt mig!

Nu ni!

Publicerad 2014-09-22 07:57:59 i Första trimestern, Graviditet,

Enligt appens uträkning baserat på senaste mensens första dag så går jag idag in i vecka 6, jääääää! Untzuntzuntz, 12,9% har passerat och har cirka endast bara 244 dagar kvar..... Haha!


Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela