S K O R P I O N S O L A R

Fjällen igen

Publicerad 2016-04-19 20:09:33 i Graviditet,

Sådär. Då har vi varit på vår andra resa till fjällen denna månad. Så kul! Känns verkligen underbart att jag hann uppleva vintern på riktigt för sista gången innan våren och sommaren går till attack! Vi hade alla möjliga typer av väder men inte hindrade det oss från att tillbringa hela dagar ute på tur med skotrarna. Älskar verkligen att köra skoter! Så så så kul, och då jag är uppväxt med att åka skoter och pulka så glädjer det mig att även Hedvig visade sig uppskatta det. Hon sussade gott i pulkan bakom skotern (inte en pulka en åker nedför en backe för er som inte vet! Bild kommer så förstår ni 😁) Är väldigt nöjd med helgen och här får ni se den i bilder stämning på topp då herr Ren välkomnade oss längs vägen, Norrland ❤️Första turen någonsin för lillan i pulka (och första gången för Pär med för den delen. Premiärfolket👍)Älskar att fjällvandra men något som är extra bra med skoter är att en kan ta sig till sjukt fina ställen långt bort ganska snabbt, ställen en aldrig orkat vandra till!denna dag var det en galen dimma uppe på fjället. Helt jävla oslagbart vackert då solen strålade mot dimman och led-pinnarna längre fram blev allt suddigare. Helt omöjligt att fånga på bild men här nedan ser ni iallafall hur dimmigt det varJag och Kajsa kände sån pepp att vi ba vrålade ut allt vi kunde av lycka när jag körde genom dimman😃Som att susa genom molnen i himlenAlltid klurigt att klä den lilla. Hon var dock alltid varm och härlig, inte konstigt då hon fick visa fjällvärlden vart modeskåpet ska stå med sockar som dessa 🙈 (sin mosters sköna fick hon låna, wow. Fina på en vuxen kan jag tro, mindre fina på en liten 😂👍✌️)dass har verkligen sin charm tycker jag. Papporna i mitt livfotade iprincip ingenting hemma i stugorna men här är en bild från stugan vi bodde i (jag Pär Hedvig Petra Tobias Aron och Kajsa). Skitmysigt med små nätta, äldre stugor! Gillar feelingen en får av sådana, och feelingen av att bo i underställ, lukta skoter och vara varm om kinderna ❤️under lördagen åkte vi till en sjö där vi alltid pimplade förr i tiden. Vädret var till en början lite trist, och jag minns att jag sa till Petra att det vore nice om det kunde sluta snöa.Romantic dejt👍😂 Efter sin lilla tid kom solen fram! Alla kände YEEEESSå jag lutade mig tillbaka på en skoter för att söva Hedvig! Lilla charmisen som somnar gott var som helst nästan. Så underbart!Efter hon somnade lämnade jag över ansvaret till Pär och stack själv ut på tur utan pulka, med pappa och Tobias och alla varsin skoter. Så så så såååååå jävla roligt och magiskt!min pappa är svintuff
Det går inte att fatta så fina ställen vi kom åt. Tobias som kör skoter som världens galning körde upp på en topp för att sedan gasa upp på ännu en topp. Han kom ner och berättade hur sjukt fint det var och att vi bara måste dit. Nervigt tyckte jag men efter lagom pepp så tryckte jag in full gas och tog mig upp. Kändes som att skotern nästan skulle tippa för att det var brant, men det gjorde den tackolov inte. Vilken kick, både att ta sig upp men också att se den galna utsikten. Så svårt att fånga på bildSjälvklart var jag tvungen att maxa feelingen, så tog mig en kisspaus högt i det blå😂✌️att ha detta som utsikt när en kissar, svårslaget yes När vi kom tillbaka var det dags för Pär att få leka av sig haha. Tolka med trickskidor efter skotern och hoppa. Jävla sjuka galning😂Hedvig fick också roas med lite skoteråkning 🙈🤗Sista dagen åkte vi till "Gropen". Ett ställe vi ÄLSKADE som små, för fanns så branta backar att åka skrana i. Shit så fint ställe! Minns att det var mäktigt som liten, men att det var så fint som det faktiskt var hade jag ingen aning om. 
Denna tur släppte jag styret och tillät Pär köra lite haha. Sjukt mysigt faktiskt att åka pulka! Med MITT BARN! Så galen känsla.Där i dalen åkte vi alltid skrana (madrass eller vad än ni där söderut kallar det?!) det är sjukt brant fastän det är svårt att se på bilden. Såååå kulSjukt fint eller hur? Att Sverige har sånahär guldkorn alltså 😍och vädret var helt klart maxat! Oj vilken sol! HELA DAGEN! Skitbra helg!❤️ Tack alla!

Kommentarer

Postat av: Le

Publicerad 2016-04-19 21:51:21

Ååh så avis jag blir!!

Postat av: Anna-Bell

Publicerad 2016-04-19 22:21:35

Fina bilder på en härlig långhelg😊

Postat av: Mamman

Publicerad 2016-04-20 09:02:40

Wow så fina fjäll bilder😘

Postat av: petris

Publicerad 2016-04-20 18:30:36

Du är så jäkla duktig på att fånga de vackra!! Nu vill jag tillbaka !

Postat av: petris

Publicerad 2016-04-20 18:30:37

Du är så jäkla duktig på att fånga de vackra!! Nu vill jag tillbaka !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela