S K O R P I O N S O L A R

"Ta sovmorgon du"

Publicerad 2016-02-07 09:18:42 i Graviditet,

Det här med egentid och sovmorgon. Det går inte riktigt ihop tycker jag. Eller det går ihop? Vet inte hur jag ska formulera mig. Men de gånger Pär tar upp Hedvig och jag får sovmorgon, så har jag så svårt för att somna om ibland. Sätter liksom den tiden i kontrast med egentid, och tänker "sover jag nu 1,5h så går tiden jättefort förbi bara pang boom, men skulle jag istället ligga här i sängen och vara vaken och ha egentid, planera fixa osv, så är det ganska bra med 1,5h. Jag får saker gjort!" Så varje gång jag får sovmorgon börjar min hjärna tänka hundra tankar undra vad jag ska göra med barnen på förskolan, undra om jag ska styra upp en matsedel hemma, fasen när ska jag fixa bilderna, alltså är det värt att köpa en kamera, hur reagerar bebisar på magsjuka, ska jag gå eller bussa till min kusin idag, fan vad najs med frukost snart, osv osv. Måste verkligen anstränga mig för att släppa allt och bara sova 😂 tänk om en kunde sova och planera samtidigt wow! 

Bilder från igår en tjej som la ryggbajs och blev lagom nöjd över att få bada. Börjar tro att det är planerat alla dessa "ryggbajs"😉efter bad fick hon inviga sina gosiga byxor... Som hon också valde att skita ner 😏aja! Några rena blöjor och kläder senare begav vi oss ut på promenad mot Ica maxi. Helvitte så jobbigt! Oplogat med fullproppad vagn (med varor på hemvägen), snöstorm rakt i fejs osv osv, värsta jag har gjort! Men kändes jävligt gött då jag kom hem!  Aaaah. Gick iprincip liggandes även på plan mark, aaa ni fattar 
Hamnade helt oplanerat i ett provrum, aiii aiiiiii! 50% på hela butiken, kul grej sedan väntade fredagsmys med gitarrspel bus och lek för hela slanten, ongen isäng och vi tryckte tacos och drack ett glas rött, omg vilken lyx ibland!
Finhackat, i love it. Pär fixa 👍


Kommentarer

Postat av: Mamman

Publicerad 2016-02-07 20:02:04

Hu för att vara ute i snöstorm:( fina bilder😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela