S K O R P I O N S O L A R

☀️☀️☀️☀️

Publicerad 2016-06-08 21:47:50 i Graviditet,

Vad klår väl trippelbus i soffan med mormor och Ingeborg? Älskade finisar, alla tre. 

Hedvig är så nyfiken på vad Ingeborg gör hela tiden, försöker liksom "vara med" men har bara inte riktigt förstått hur en leker med en annan går till än, inte riktigt förstått att den sak Ingeborg just nu leker med inte går att bara ta av henne hur som helst, liksom dessa koder och sätt att bete sig "korrekt" i en gemensam lek. Men hon undersöker, hon rycker mellan varven, hon blir tjurig och arg när vi säger till, men hon greppar allt mer. Hon älskar att ha sin kusin här. Liv och rörelse från ett annat barn. Hon älskar verkligen barn, lilla H. Och Ingeborg är en så himla härlig tjej, lättsam och världens enklaste att ha att göra med. Idag gick vi ute i kraftig (vind)storm, uppför och nedför branta backar, krigade oss fram. Både jag och mamma klagade halva vägen av vilket jävla väder det var, och kallt, och rusk, och allt. Men Ingeborg, Ingeborg den lilla krigaren som också gick till fots sa inte ett endaste knyst om den saken. Hon bara hakade på oss dit vi gick och var nöjd. Hon är helt toppen den lilla sprätten, det är så kul att ha hon och mor här hos oss. Fick även uppleva en jäkla magiskt god pannkaka idag som min mor fixade, tjockispankis, och varför den var så god vet jag inte?! Mina smaklökar exploderade! Upplevelse! 

Nu snarkar trollen här i sängen bredvid och de andra två trollen sover i rummet intill. Det sista trollet (Pär) sover på jobbet i väntan på larm. Mja, han jobbar ju med ambulansen här men har inte så mycket "att göra" hela tiden. Väntar på larm iprincip hela dagar! Jobbat i två hela dygn nu och inte haft ett endaste larm (!), så han är liksom hemma rätt mycket och hänger. Det är ett galet jobb alltså 😄 sover dock alltid på jobbet för att vara superdupernära och redo om ett larm går. 

Livet rullar på och idag flyttade två vänner till Hemavan över sommarn! Yes så kul! På lördag blir fröken fräken hela ett år och mina tankar börjar alltmer rulla tillbaka i tiden, "vad gjorde vi för exakt ett år sedan?" Nostalgi, känslan att vara så nära att föda sitt allra första barn, så häftigt, och nu ett år sedan? Ah. Älskade bästa HEDVIG!!!!!


Kommentarer

Postat av: Mamman

Publicerad 2016-06-09 18:41:19

Sååå mysigt vi har det😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela