S K O R P I O N S O L A R

Lediga dagar med hela familjen är yes

Publicerad 2016-06-02 19:21:29 i Graviditet,

Lediga dagar med hela familjen är verkligen yes. Trots sömnbrist så begav vi oss ut i värmen för ett för oss nytt äventyr här i Tärnaby. Känns liksom inte annat än fel att hänga inomhus när solen visar alla sina vackra strålar. Denna gång var det en strand i närheten som ville bli nött på. Picknick packad, ungen smörjd drog vi dit! En strand helt för oss själva i vanlig ordning, fjäll som utsikt och spegelblankt vatten. (Och iskallt😁 inte konstigt då det är smältsnö bland annat). Magisk dag på magiskt ställe.kolla, vi hittade till och med SNÖ i skuggan på stranden! Hahaha. Så sjukt!!!
Ja, och ändå svettades vi sönder i solen. Märkligt det här med fjällvärlden 😁😅🙈❤️ 

När Hedvig vaknade i vagnen från sin eftermiddagsvila och när jag och Pär bockat av #trycka kakor #ha springtävling #spela volleyboll begav vi oss hem igen. Tog fram en av Hedvigs presenter lite för tidigt, pool, och njöt in i det sista av värmen!


Nu klockan 19.21 ska jag sova! Såååååå trött! Ibland får en offra sin kvällsliga egentid!

Kommentarer

Postat av: Mamman

Publicerad 2016-06-02 22:06:23

Ååå så mysigt ni har det😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela