S K O R P I O N S O L A R

Frisören

Publicerad 2016-03-03 18:53:47 i Graviditet,

Att gå till frisören. Vilken grej!! Vilken jäkla lyx! Vilken energiladdning! Snacka om att känna sig bortskämd! Få ny frisyr och kaffe, massage i håret och bara sitta och chilla på en skön fåtölj. Så gudomligt najs, samla energi och kraft, låta tankarna flöda och ba yes!!! Behövs som mor till en liten skrutt ibland. Behövs för vem som helst ibland, helt galet najs. Första gången jag går till en frisör på riktigt och i like it!
yaaaay lite ljusare! På ordentligt sätt, inte hemmagjort hundra ggr som back in the days. Yes!!!under tiden var skruttan med mamma(mormor alltså). Snacka om underbar människa, min mamma. Hon går alltid att räkna med! Kommer och tar hand om en när en är sjuk, är barnvakt, städar och styr upp hemma hos en, bjuder på fika så hälften vore nog och är bara så himla godhjärtad. 

Nu har mamma lämnat oss för denhär gången och jag och Hedvig har gått isäng. Lillan visar sig vara sjuk nu mot kvällskvisten, snorig och varm. Vill bara vara nära. Somnar som en stock. lilla vän. Så mysigt att hålla nära men gör ont i mammahjärtat att se Hedvig sjuk. ❤️Förresten! Så kul med "nytt hår". Alla kläder blir spännande att testa igen. "Hur blir det med svart?! Ett säkert kort! Med mössa? Med någon färg? Med läppstift? " osv! Askul!

Natti!


Kommentarer

Postat av: Mamman

Publicerad 2016-03-03 21:04:12

Saknar er redan lilla familjen😘

Postat av: my

Publicerad 2016-03-04 08:05:44

åh visst är det värt och lyxigt! vad kostade det nu då?

Svar: Sjukt najs! Kostade typ 1300kr något.
Evelina Sandström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela