S K O R P I O N S O L A R

Sardinien

Publicerad 2016-05-03 07:02:35 i Graviditet,

Är i Sardinien nu sedan två dagar sedan. Väldigt magiskt fint här! Alltså! Berg överallt! Mäktigt! I flyget hit vi ba wow! Titta! Titta där!!!!! Och där! Värmen har inte helt varit på vår sida  men idag visar prognosen sol sol sol, så hoppas det stämmer! Vi är mest ute hela dagarna och det är så kul med en annan miljö. Hedvig skötte sig finfint på flygen! Grät lite vid någon landning men var som inga större problem ändå. Hon sov mycket på flygen och lekte med alla tidningar som finns där. Ena flyget satt en typ 1,5åring framför henne och kikade bak hela tiden och sträckte sig för hon ville hålla i Hedvig, och Hedvig blev alltid superglad när hon vände sig om och tryckte sitt ansikte så nära som möjligt. Där satt dom, två barn från olika länder påväg mot samma mål, och bara tittade och beundrade varandra. Det var så sjukt gulligt! 😁☺️❤️ 

Har enbart internet på hotellet så kommer ej ägna så mycket tid åt att blogga! (Sitter liksom ej med möbilen lika mycket här som hemma förståeligt hehe) Men på instagram dyker en bild om dagen iallafall upp, så ni som vill följa vår resa i bilder kan lägga till Skorpionsol på instagram. 

Puss å kram


Kommentarer

Postat av: My

Publicerad 2016-05-03 08:36:29

Kul, glad för er skull❤️❤️

Postat av: My

Publicerad 2016-05-03 08:36:30

Kul, glad för er skull❤️❤️

Postat av: Mamman

Publicerad 2016-05-03 10:52:31

Vilka upplevelser Hedvig får vara med om💋

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Umeå, 25 år, mamma till Hedvig född 2015 i juni. Förskollärare som nu är mammaledig och bor i fjällen, Tärnaby med min familj. Älskar att vara mamma, fota, skriva, laga mat, måla, naturen, godis, skratt, familj, köra skoter, smoothie😋 Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela